İzmir Temsilciliğimizi Açtık

1 Mart 2019 Cuma günü saat 19.30’ da İzmir’ de yapılan toplantı yemeğine Divan Kurulu, Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Dündar ve İzmir’li Vefa Lisesi Mezunları katıldı.

Vefalı’lar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Baliç, “Vefa, Vefa’da okutmuş, okumuş, spor yapmış, sevmiş  vefalı Vefalı’larındır” mottosunu anımsatarak başladığı konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Baliç,  İzmir Temsilciliği’nin de faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı İsmail Hakkı Baliç, Vefa Lisesi  mezunlarından usta haberci Uğur Dündar’a “okulun burs fonuna katkılarından” dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi. Etkinlikte davetlilere ünlü Vefa Bozası ikram edildi. Toplantı Vefa Marşı ile sona erdi.