KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

2024–2025 öğretim yılında 153. yılını idrak edecek olan VEFA LİSEMİZİN bünyesinde kız yatılı pansiyonumuz bulunmaktadır.Bu nedenlerle okulumuz yemekhanesine katkıda bulunmak üzere hayırseverlerimizden kurban bağışı kabul edilmektedir. Bu yılki kurban bağışı Vefalılar Derneğince oluşturulan bir komisyon tarafından yürütülmektedir. Değerli hayırsever bağışçılarımız, her  bir  hisse  için  16.800.-TL . (On altı bin sekiz yüz) tutarındaki kurban bağışını Vefalılar Derneği’nin Türkiye İş Bankası Unkapanı şubesi (TR22 0006 4000 0011 0580 3220 95) nolu hesabına 10.06.2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yatırabilirler. Kurbanlar dini vecibeler yerine getirilerek kesilmektedir.Yapılan bu bağışlarla kesilecek kurbanlar her türlü hijyen koşullar sağlanarak kullanıma hazır paketlenip okulumuzda bulunan iki adet soğuk hava deposunda ve derin dondurucularda muhafaza edilerek öğrencilerimizin yemeklerinde kullanılmaktadır.Bu konuda aşağıdaki telefonlardan bilgi alabilirsiniz. Gerekli hassasiyeti göstererek bağışlarınızı sürdüreceğinize inanıyoruz.

İlginizi bekliyor, Kurban Bayramınızı kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Vefalılar Derneği Başkanı

Yakup Niyazi Yılmaz

İrtibat için Tel :

Yakup Niyazi YILMAZ                    0532 333 09 09

Gülbin ERDEM                             0532 629 10 17

Not: Okulumuzda bulunan tüm personel ve Okul Aile Birliğimiz üyeleri Kurban Bağışınız konusunda bilgi verebilir ve makbuzumuz karşılığı bağış kabul etmektedirler. Tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz bölgelerine yakın olan üyelerimizden tahsilât işlemi konusunda destek olabilmektedirler.