Kurban Bağışlarınızı Bekliyoruz

2017–2018 öğretim yılında 146. yılını idrak eden Lisemizin bünyesinde kız yatılı pansiyonumuz bulunmaktadır. Halen pansiyonumuzda Parasız Yatılı 120 öğrenci ve 8 belletmen öğretmen kalmaktadır. Bu öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte muhtaç gündüzlü öğrencilerimizden 50 öğrenci ücretsiz,  Pansiyon Yemekhanesinden yemek yemektedirler.

Devletin ödeneği ile karşılanması mümkün olmayan bu yemek masrafları Aile Birliği, Vefa Lisesi Eğitim Vakfı, Vefalılar Derneği ve sizler gibi bazı Vefa Lisesi mezunu eğitim hayırseverleri ile bazı velilerimizin katkılarıyla karşılanmaktadır.

Bu nedenlerle okulumuz yemekhanesine katkıda bulunmak üzere Vefalı hayırseverlerimizden kurban bağışı kabul edilmektedir. Bu yılki kurban bağışı Vefalılar Derneğince oluşturulan bir komisyonca yürütülmektedir. Kurban bağışında bulunmak isteyenler, bu yıl kesim ücreti ile birlikte bir kurban için 950.-TL.(Dokuzyüzelli) tutarındaki kurban bağışını Vefalılar Derneği’nin Türkiye İş Bankası Unkapanı şubesi (TR220006400000110580322095) nolu hesabına 28.08.2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yatırabilirler. Kurbanlar dini vecibelerini yerine getirilerek kestirilecektir. Bu konuda aşağıdaki telefonlardan bilgi alabilirsiniz. Okulumuzda iki adet soğuk hava deposu ve üç adet derin dondurucu bulunmaktadır.

İlginizi rica eder, saygılar sunarız.

İsmail Hakkı BALİÇ

Vefalılar Derneği Başkanı