MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDAKİ VEFALILAR

Tarihi ve köklü geçmişinde yetiştirmiş olduğu tıp, bilim, edebiyat, sanat, spor ve siyasetçilerle Türkiye’de haklı bir şöhrete sahip Vefa Lisemizin, aynı marşında söylediğimiz gibi nesil nesil mezunlarımız vatanımız ve milletimiz için çalışmaya ve gayret etmeye devam etmektedirler.

Vefa Lisesine her zaman verdikleri desteklerle tanınan ve efsaneleşen gruplardan biri olan 1977 Mezunlarından (77’lilerden) Ali Ulvi Gökbulak ve Ahmet Çelik bu yıl yapılacak erken seçimde Millet Vekili Adayı olarak bağlı bulundukları partilerden seçime katılacaklardır.

Ayrıca 1974 mezunlarımızdan Ali Muhittin Tığlı da aynı seçimde Millet Vekili Adayıdır.

Bu üç Vefa’lı Kardeşimize başarılar diliyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her üç Vefa’lıyı da görmek hepimizi gururlandıracağı gibi, ileride okulumuz, derneğimiz ve Vefa Kuruluşları ile ilgili konularda destek olacaklarına ve bizlere güç kazandıracaklarına inanıyoruz.

VEFALILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU